27 November 1979 op de dag van heilige Virgilius van Salzburg onder de goddelijke zon van de Caribische Zee werd er een schepsel geboren dat zich 2 decennia’s later zou manifesteren onder de pseudoniem Sherz Al Deniro the Supersoulfighter. De meeste homosapiens kennen hem als Sherz, een sarcastische sonovagun met een passie voor hiphop, soul & alle fijne culianire creaties die te vinden zijn in de rekken van de Lidl. Mijn grootste hobby is schrijven van rhymes, collumns, meningen…. allemaal op het internet. Ja.. juist! Daarom brengt VogeltjesDansBende in samenwerking met uw favoriete Antiliaan, “Sherz’ Revolutions.”

“Allow me to reintroduce myself…”
Jay-Z – PSA

Ik ga vanuit dat u allen over genoeg IQ beschikt om via een simplitische rekeningsommetje uitrekent hoeveel jaren ik al op deze planeet wandelt. Veel van mijn tijdsgenoten zijn al afgestudeerd wonen thuis, zijn al een kwart eeuw vrijgezel en verdienen veel te weinig. Ik ben op dat vlak tegendraads, ik studeer nog, heb al jaren een adembenemende mooie vriendin en woon al enkele lentes op kamers. Ben ik dan zo perfect? Nee, je kan nooit perfect zijn als je bijna dertig bent en nog steeds in de schoolbanken zit. Hey, heb ik al gezegd dat ik een adembenemende mooie vriendin hebt? In het verleden heb ik samen met mijn partner-in-rhyme onder de naam Realizm Fam enkele podia’s in vuur & vlammen gezet maar wegens globale tijdstekort en een schandalige luiheid zit dat project in de ijskast. Eigenlijk zijn we zo underground dat niemand onze shit kent.

“Its like MK Ultra, controling your brain..”
Immortal Technique – 4th Branch

Wat kan je allemaal op Sherz’ Revolutions vinden? Voornamelijk weblog shiznit vanuit het perspectief van een politiek bewuste 25-plusser, verwijzing naar mijn columns, opinies en meningen. Thema’s zijn gevarieerd maar verwacht geen TQ hommages, BrEeZah SLuTjEh nude pics of game reviews. Voor sommige van deze (niet zo) prachtige onderwerpen verwijs ik u naar mijn collega VDB’ers!

Vrede!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.